VOOR 12:00 BESTELD MORGEN IN HUIS + GRATIS VERZENDING BIJ BESTEDING VAN 40,00 EURO OF MEER 🚀  

0

Jouw Winkelwagen is leeg

FAQ

Verzending

Wanneer je een bestelling plaatst bij Daily Playground gaan wij zo snel mogelijk aan het werk om deze af te handelen en naar jou te verzenden. De levertijd bedraagt ongeveer 2 dagen, maar is afhankelijk van het tijdstip waarop je bestelt. 

De verzendkosten voor bestemmingen in Nederland bedragen €5,60 per zending. Bij een bestelling ter waarde van €50,- of hoger is de verzending gratis! Bij verzendingen naar het buitenland zijn de verzendkosten hoger, afhankelijk van de bestemming.

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, zal je een bevestigingsmail van de bezorgdienst ontvangen met hierin een link naar de track & trace pagina. Schrik niet als je pakket nog geen status update heeft, dit kan soms een aantal uur duren.

Je kan de status van jouw pakket bekijken via deze link

Wanneer dit gebeurt, kan u direct contact opnemen met ons. Wij zullen dan samen naar een oplossing zoeken. Zo zou u kunnen kiezen uit volledige teruggave van het betaalde aankoopbedrag of het opnieuw opsturen van de initiële aankoop. 

Ja zeker. De verzendkosten zullen in dit geval wel duurder zijn. 

Bestellingen wijzigen of annuleren

Ja zeker, mits jouw bestelling nog niet door ons is verzonden. Mocht deze al wel zijn verzonden, dan is dit helaas niet meer mogelijk. Wel kan het product later geretourneerd worden, dit is echter wel op eigen kosten. 

Ja zeker. Wanneer jouw order nog niet door ons verzonden is, kan je deze nog annuleren. Je dient dit dan zo snel mogelijk aan ons te laten weten. Wanneer de verzending al door ons verzonden is, kan deze niet meer worden geannuleerd. 

Retouren

Ja zeker. Je hebt na ontvangst van het product 14 dagen de tijd om het product zonder reden te annuleren. Na de annulering heb je nog 14 dagen de tijd om de retour op te sturen. Wanneer een product dusdanig beschadigd is, waardoor deze niet meer in de verkoop kan, zal de retour niet door ons worden geaccepteerd. Wanneer het product lichte beschadigingen bevat, zal er waardevermindering van het product in rekening worden gebracht. Dit zal in overleg gaan met de klant.

Jij draait zelf op voor de retourkosten. 

Suspendisse feugiat. Fusce commodo aliquam arcu. Phasellus leo dolor, tempus non, auctor et, hendrerit quis, nisi.