VOOR 12:00 BESTELD MORGEN IN HUIS + GRATIS VERZENDING BIJ BESTEDING VAN 40,00 EURO OF MEER 🚀  

0

Jouw Winkelwagen is leeg

Over Daily Playground

Houd jij van bizarre spelletjes en ben je op zoek naar een leuke avond met je vrienden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Daily Playground vermaken we onze klanten graag met een ander soort spel dan je waarschijnlijk gewend bent…

Van drankspellen tot aan soft bal spellen met burritos, hier hebben wij het allemaal!  

Iedereen houdt van een gezellige avond met goed gezelschap en goed amusement. Dit geldt ook voor ons. Echter merkten wij dat er tegenwoordig vaak dezelfde spellen worden gespeeld en dat dit op gegeven moment wat saai kan worden. Bussen? Alweer? Is er niks leukers wat we kunnen doen, misschien iets nieuws? Daarnaast blijven de gesprekken op dit soort avonden toch wat oppervlakkig.

Dit is precies waarom we Daily Playground hebben opgericht. Stap voor stap proberen we onze spellen te verbeteren en het assortiment uit te breiden met als uiteindelijke doel: het creëren van unieke spellen om zo iedereen zijn/haar avond een stukje leuker en levendiger te maken!

Wil je meer over ons en onze spellen weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de pagina ‘Contact’. We vertellen je graag meer!